Free items from TheAsianParent

Terima kasih TheAsianParent,🥰🥰bagi free wet tissues, dah tak payah beli dah, jimat duit. Redeem coins dekat rewards, exchange 150 coins dapatla 4 paxs wet tissues. #TheAsianParent #WTWipes #ThankyouAsianParent

Free items from TheAsianParent
6 Balas

Sy pernah redeem sampai ke sudah x dpt pape. Dah email pun xda reply 😭

9mo ago

tak dapat apa2 email ya sis dari theasianparent? sbb sy lps redeem point terus dapat email.

Samaa saya. Expired lambat pulak tu kan

9mo ago

Hehe sama saya pun november

mcm mne nk redeem

9mo ago

ha'ah tak payah bayar apa2, sbb fully guna coin yg kita dh kumpul.

👍🏻

👏

yeeehh

9mo ago

yeayy ada geng🥰🥰