Sambungan lirik yang tepat bagi... Bapaku pulang dari kota, Bapaku belikan kereta,
Sambungan lirik yang tepat bagi...
Bapaku pulang dari kota,
Bapaku belikan kereta,
Voice your Opinion
Ponponponponponponponponpon
Boleh ku bawa ke sekolah
Kereta kecil warna merah
Kereta kecil ku berbunyi
Lain-lain (sila komen di bawah)

2930 respon

35 Balas

Sya masih bru pregnant saya memang tiap hari guna pad pants bersama pad ..saya letak alaskan pad panjang 35cm dengan lekat 2 pad dlam pad pants smpai la sya lahir anak pertama.. saya pun rasa selesa juga walaupun saya hampir 2 tahun lepas sesudah lahir anak pertama..saya kini tingkatkan dri sebagai wanita yang amat selesa seronok bila saya setiap hari perlukan pampers dan pad.. kalau mula pakai memang tebal rasa kt blakang ..dah lama2 x rsa tebal snagat klau mcm saya waktu bekrja atau dirumah memang serasi.. dan suami saya memang tau saya ni dari anak dara dulu memang dah lama suka pakai pad walaupun bukan pariod..

Papaku pulang dri kota papaku belikan kereta #keretakecilwarnamerah bolehku bawa ke sekolah pom pom pom pom pom pom pom pom kereta kecil ku berbunyi marilah adik mari naik boleh ku bawa jumpa nenek🎶🎶🎶 😇😂

papa ku beli kan kereta..kereta kecil warna merah boleh ku bawa ke sekolah..

papa ku beli kan kereta kereta kecik warna merah bole ku bawa ke sekolah ponponponpon

Papaku belikan kereta.. Kereta kecil warna merah, boleh ku bwa ke sekolah

papa ku belikan kereta kereta kecil warna merah bole ku bwa kesekolah

smbil nyanyi nk igt lirik..ofcos kereta kecil warna merH

kereta kecil warna merah, boleh ku bawa ke sekolah..

legend lagu ni....kereta kecil warna merah..😍

Saya pun memang suka jga pkai pad tebal tebal