Hi salam..sya nak pinjam mata ibu2 sya mcm ada nmpak 2 line tapi satu lagi kabur..positif atau tak ni yer??

Post image
1 Balas

Susah nak cakap, sbb line mcm xnmpak sgt. Jujur Sy cakap kalau sy tak mengharap sgt kalau keluar result mcm ni. Tapi andai kata xperiod jgk, lama, try double triple cek plk. Kot line makin terang. Orang pesan after a week try plk, tapi try je after 2,3 hari ke Kalau Xsabar mcm sy suka hati je nak cek bila. Goodluck ye, semoga ada sinar, dimurahkan rezeki mengandung.