carpal tunnel syndrome

Salam,sy preggy mother @16 minggu+...tangan kanan saya bengkak dan sakit ,kebas serta rs mcm karen di hujung jari...nk tanya ada ker ibu yg kena mcm saya dan apa yg ibu² buat..sy ada goggle ini di sebabkan bengkak air semasa pregnancy (carpal tunnel syndrome)...mungkin berlarutan sampai lps bersalin...ada ke ibu kena mcm sy dan apa yg ibu buat yer utk kurangkan sakit?

1 Balas

Pernah jugak, nnt die hlg sndri. Perubahan hormon gitcheww..😂