Hospital Bersalin

Salam...sy nk tnye... sy dr shah alam.. lepas x kalau sy nk bersalin di hospital putrajaya musim pkp ni.. atau sy perlu dptkn ape2 surat ke?

7 Balas

Puan sebelum ni pernah ke buat rawatan di Hosp Putrajaya? Mungkin puan boleh minta Dr di Klinik Kerajaan yg puan sll buat checkup sediakan referral letter utk bersalin di Putrajaya. Tp risau juga kalau² x cukup katil nnt kena ke hosp lain pula.

Lepas je sbb atas faktor perubatan. Tak payah buat kebenaran merentas kat balai pun. Cuma bawak surat appointment je & tunjuk kat roadblock tu nnt. Minta hosp email & print out. Sy byk kali buat dah rawang - cyberjaya.

Misal kata mmg ada booking FPP dgn hospital putrajaya, mungkin blh dptkan surat sokongan dr hospital utk kukuhkan reason masa minta pelepasan dr polis.

Rasa mcm tak lepas.sbb shah alam ad hospital.tp ikut budi bicara polis juga.nsb baik lepas je.nsb tak baik kne uturn blek

Salam puan, nak tanya. Dapat ke rentas dari shahalam pergi putrajaya masa deliver ? Saya dah 30weeks 😭 tgh decide

3y ago

Lepas jer. Tunjuk surat appt atau buku tu

Saya pun dari shah alam. Saya bawa surat refer jer dr avicena.

nape x gie shah alam... hospital br kan