Hospital di musim pkp 3.0

Salam admin dan ibu2 semua,saya nak tanya la siapa dekat sini pernah bersalin hospital shah alam dan selayang,ok ke tak ye di musim PKP 3.0 ni..Tgh pilih hospital ni 😅. Skrg ni dh 35 week. kalau ibu2 ada pengalaman boleh share tq.

2 Balas

Kwn sy baru bersalin, pilihan utama hospital shah alam tp kena reject sbb waktu pkp ni advisable utk hospital yg bebetul dekat dgn alamat rumah. Puan boleh pilih hospital yg terdekat sbb beza jarak shah alam dgn selayang tu jauh juga

Hi sis, dh selamat deliver ke ? Boleh saya tanya bersalin di mana ? Okay tak ?

3y ago

Alhamdulillah ♥️