penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Pernah baca gambar scan baby tu sebahagian daripada aurat. Dan satu lagi nak elak kena penyakit ain. 🤗

Betul sis..penyakit ain ni mmg boleh trjadi..klau boleh baru awal kndungn ni jgn heboh dulu..

5y ago

Owh..betul la..tq sis..lepas ni akan lebih berhati2 bkongsi..kesian plak dkat baby

Nanti lepas berslin pun prlu pntang.. sllunya lepas 40hri bru bleh post gmbr baby.

Ye betul org tua2 kata tak bagus mata org semua tu.. So jgn upload sis..

ain tu apa?

5y ago

Maksud ain dlm bahasa arab mata, kalau dlm bahasa kit a sebenarnye penyakit panahan mata jahat