suhu badan

Salam..saya nk tanya..suhu bdn panas..biasa ke? N blh x minum i kelapa awal kehamilan??

2 Balas

Saya dr awal mngandung sampailah 16weeks .. bdn rasa panas ,kekdg dlm bdn atau perut rasa panas sampai klo nk minum air pn kena yg paling sejuk .. Mngidam plk minum coconut shake .. lps dpt minum baru rasa sejuk sikit bdn

Ikut panduan dari food and nutrition dalam aplikasi theAsianparent ni, boleh sis minum air kelapa. Tapi janganlah banyak sangat. Demam memang biasa