baby overtired

salam..nk tanya...baby #overtired akn menangis cm jerit2 tu ke bila mak cuba nk tidurkn dia..bg susu pon tak nak.. sya bwk jln keluar dr bilik baru mau diam dan tidur.. tidur mungkin sebab letih menangis lama.. #firstmom anak 2bulan.. #trauma sya di buatnya bila dia menangis macam tu..

2 Balas

baby overtired mmg begitu nangis mngamuk. sis cuba tenangkn dia dlu guna teknik 5s then dh tenang tk nangis dodoikn bg tido. elakkn bg bby overtired dgn jg wake window bby sbb bila dh overtired susah nk tenankn bg tido.

Bedung dia esp tgn kena rapat2 then dodoikan