Baby berak menangis

Hi..nk tanyak biasa ke baby semasa berak selalu menangis je kenapa ye? Nie memang biasa ke ? Baby saya 1 bulan 27 hari

2 Balas

Jenis najis dia normal ke? Kalau ya, maknanya dia geli geli la tu, perkara baru dia tak biasa lagi tu. Lain la kalau najis dia warna berubah ke, texture keras, tu kena refer dari pemakanan ibu kalau guna susu ibu or susu formula. Kena sentiasa perhatikan baby. Boleh refer doc kalau ibu mcm nak tahu lebih lagi 😊

takot perut meragam pn boleh try Tasneem Naturel balm pm sy 0129876070