Depo

Salam Saya cucuk perancang depo lepas habis pantang. Lepas 10hari cucuk saya datang period. Now dah masuk hari ke 14 period belum stop cuma ada tanda2 kurang sikit flow nya. Ada sesiapa yang pernah jd mcm sy tak? Kalau mcm ni sebenarnya badan kita sesuai atau tidak dengan depo? Resah pikir period lama sangat dah nak dekat puasa ni. ?

2 Balas

Sy tak ambik depo. Pakai pil perancang. Sekali je period lepas habis nifas. Start ambik pil terus tK period dah. Pil, depo, implan semua ni mmg ganggu hormon. Normal kalau period tak teratur

Maaf sy tak pernah mengalaminya.. Dan tak pernah ambil apa perancang.