cucuk depo

maaf saya nak tanya, saya cucuk depo dah nak dekat sebulan. doctor dah bagitahu effect pasal period ni, ada yang cakap darah keluar sikit² tapi berpanjangan atau tak datang langsung. then, haritu period saya datang sikit² je. pastu saya tengah amal makan maajun nenda, darah keluar banyak penuh pad 32cm. kat sini saya nak tanya mommies yang pernah cucuk depo atau yang cucuk depo, kalau dah period memang lama sangat ke nak habis? sebab saya nak ganti puasa dan solat. #bantusharing #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

2 Balas

lps cucuk depo sy period/spotting dkt sebulan..then stop. ni dh dekat tarikh 2nd cucuk, mai period balik. tp 2 hari sblm tu sy ada mkn ubt kampung sbb bdn sakit2..taktau sbb mkn ubt tu buat period turun ke apa

4w ago

dh mcm period pula..makin byk. next week 2nd cucuk. nk tanya pndpt dktr pula.