New obimin

Salam,nk tnya.awl trmster sy ada mkn folic acid brand LAC.so far okay,hb okay.baby okay.pastu nurse kk bg ubat new obimin.dia kata sbb ada zat besi smua.sy try lah 2 hari smlm,knpa jd smbelit.pastu susah nk berak.normal ke mkn ubat tu?klau tak normal,sy nk tukar mkn folic acid brand LAC yg sy mkn awl trmster dlu.hrap ada yg dpt share pnglmn.tq❤️

1 Balas

Kadang2 mmg ada yg tak sesuai. Kena bgtau nurse kk yg bg sis tu. Nanti dia tukarkan atau tunjuk sekali folic acid brand LAC tu pada dia utk dia check ingredient. Nanti dia advise mcm mana