Hb low..minta pendapat kwn2

Salam..nk tnya makanan apa yg elok utk naikkn hb ye.. stiap kli checkup msti hb makin low☹️ blh share tak apa2 yg blh naikkn hb #bantusharing #firstbaby

31 Balas

cuba consume vitaBGlow - bihan atau pun fb nurul nabihan sy awal pregnant smpai nurse kk nk suruh mkn ubt 2biji sehari sbb berat bdn jadi naik mendadak , hb makin lama makin menurun ,tekanan darah pun tak ok pstu sy cuba consume vitaBGlow bulan dpn p semua ok depa pun takjadi nk suruh mkn vitamin kk tu smpai 2biji sehari sampai harini 8 bulan sy consume setiap mlm sebelum tido berat tiap bulan naik 500gram jaa maintain walaupun sy berbdan besaq jgk la pyh control kan cuba amal kan hb sy dari 11 naik ke 12.4/12.5 nurse pun puji rekod cantik dh consume bykkan minum air kosong insyaallah tiap kali p klinik mmg takrisau dh 🤗🤗 sy 1st baby juga