Hb low..minta pendapat kwn2

Salam..nk tnya makanan apa yg elok utk naikkn hb ye.. stiap kli checkup msti hb makin low☹️ blh share tak apa2 yg blh naikkn hb #bantusharing #firstbaby

31 Balas

2-3 hri sebelum p klinik saya akan makan jambu batu sebiji sari haha

Makan betik..betik lagi cepat naik kan hb..kerang..bayam..hati ayam

saya cuba gulsan pati delima.. alhamdullillah HB naik.. cubalah..

cuba makan jambu batu , insyaallah boleh naikkan hb awak sis

saya pn sma hb mkin low tiap kli chckup..mcm2 dh cba mkn😬😬

Cuba amalkan buah jambu batu .. InnshaaAllah hb naik

try Susu Rizqi Mamadil. HB sy alhamdulillah maintain 💕

susu kambing karihome👍🏽👍🏽👍🏽

Kurma, susu rizqi mamadil, iberet, vitamin c

elakkan minuman berkafien..