nak tahu

Salam..nk tny ibu2..pada usia kandungan brp mggu akan dpt suntikan kancing gigi kt klinik ye..tq..

14 Balas

24 week baru dpt cucuk . Klu mengandung anak pertama 2 kali kena cucuk 1 masa 24 week sekali lagi masa 28 week maksudnya lps sebulan cucuk pertama tu kena cucuk lagi. Ni utk elakkan kita kena kancing gigi masa bersalin n nk elakkan baby kena kancing gigi 😊

Bila bby dah start gerak. Sebab tu bila checkup dgn nurse kerap kena tanya dah rasa bby gerak ke x..

sy 22 weeks.. lepas nurse dah confirmkan pergerakan baby dah kuat

Dah lupa... Tapi rasanya time 5 bulan sekali...6 bulan sekali

Sye ary 2 dpt time 25w . .smgu jgk br nk ilg bengkak. .🤭

Wasalam. Usia 20 week. Boleh Tanya nurse nanti.

Bila ibu rasa bby gerak, xkesah brapa week

20week bila baby dah bergerak 😊😊

Saya 20weeks. Sbb dah rasa baby gerak

24 week bila dah rasa pergerakkn baby