sakit perut

Salam..nak tanya,isteri saya baru 6 minggu..tapi ada rasa sakit perut dekat ari2..normal ke?doakan ada rezeki kami nanti..

7 Balas

normal.sy pon kne jgk.tp klau ada pendarhn cepat2 prgi hosptl.dktr ckp klau skit tuam ngn air panas dlm botol.alhmdulilah rse lega skit ble tuam tu.

Normal...rahim tgh mengembang utk persediaan tumbesaran baby..tp klau krap rase cramp kt ari2 tu n skit sgt better pg check

Normal selagi xkluar darah... Kalau kluar darah cpt2 refer klinik @hospital

Amiin2 ya rabbal alamin..

Normal kalau tak kerap

Normal je

Amin