Trismeter ke 3

Salam. Saya nak tanya normal ke ye 35week bawah perut dekat ari2 tu sakit tarik sampai ke pinggang? Risau sebenarnya dah rasa macam nak pegi hspital pulak😅 #firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Balas

Kadang braxton hick,contraction palsu,kalau takde darah or bleeding mom santai jelah dulu,pantau jer pergerakkan baby.Bertenang dan kawal pernafasan jer klu sakitnya dtg.

Awk ada gdm or darah tinggi ke? Kalau ada possible boleh bersalin awal. Kalau takde, tp still sakit terus pegi hospital

7mo ago

Takde gdm & darah tinggi. Tadi dh pegi klinik swasta check tak ada apa. Baby semua ok. Tapi makin sakit pulak terus ke pinggang. Kalau tak ok terus nak ke hspital

if sis rasa skit tu lain macam pergi je hospital..sbb kita xley agk keadaan dlam perut ni

7mo ago

Tadi dh check kt klinik swasta semua ok baby pon ok. Tapi sakit tk berkurang rasa makin sakit sampai ke pinggang. Kalau tk ok jgk nak ke hspital