GDm on diet

Salam..nak tanya, sya kna buat bsp 2 mggu skali.. kalau kita test sendiri d rumah, pastu sehari lepas tu kita g klinik tunjuk kat nurse result ke mcm mana ye..ataupun kalau tinggi baru pergi jumpa nurse..siapa yg ada pngalaman/tahu mohon bantu ?

2 Balas

Sy pun gdm on diet. Slalunya klu hari ni buat bsp, esok tu kna pegi kk jmpa doktor untk review bacaan bsp kita. Ntn doc akan tgk samada bacaan kita ok atau pn tak. Sblm ni sy kna buat bsp 2mggu skli. Skrg sy kna buat bsp sbulan skli. Sy bru 21w

tgk tmpt kot sis..tmpt sy nurse suh bwk mesin tu dtg test dr pg smpai mlm dlu..nak tgk accurate ke x dgn dorg pnya mesin.klu ok br bole buat kt uma..