BACAAN BSP TINGGI GDM ON DIET 25weeks

#firstmom Hi, nak tanya , apa perlu buat jika check bsp sendiri then result pagi tinggi ? Sebelum ni tak pernah lebih 5.3 . Apa perlu buat ? Kena pergi klinik ke 🥺 Takut

2 Balas

Saya IKUTI FB Group Kelab Pesakit Kencing Manis / Diabetes. Banyak info bermanfaat termasuk ibu GDM. Search je apa yg puan nak tau dlm group tu Puan kena amalkan pemakanan diet suku2 separuh atau diet less carbohydrates no sugar. Makan malam sebelum jam 7pm. Amalkan senaman secara kerap Tidur awal.

10mo ago

Most welcome

Tinggi bape tue sis? Ada diet x?

10mo ago

Kenapa dorg x check ek? Ptt dorg kena tgk gak.. Tempat sy dorang amik.. walaupun sy sangkut GDM.. Sy check up klinik kesihatan kerajaan.. Maltofer mmg mcm xjalan sikit sy pun tukar ke iberet.. Hahaha