nipple luka kandungan 27w

Salam..nak tanya memang normal ke sakit di bahgian nipple Masa kandungan dah 27minggu ni?asalnya nampk putih2 keras,Saya picit kemudian kluar mcm blackhead tu..dan kluar putih2 dan luka berdarah..normal ke?

1 Balas

Masa pregnant, saya tak pernah alami nipple luka. Better mommy ke klinik dan berjumpa doktor. Semoga dipermudahkan urusan dan nipple cepat sembuh daripada luka. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers