FOLIC ACID UNTUK LELAKI

hi salam..nak tanya. acid folic lelaki boleh makan juga kan? Sebab haritu masa masuk hospital.. rasanya doctor beritahu acid folic bagus juga utk sperma suami.. Tapi tk ingat.. ada yang tahu info tak tentang acid folic buat lelaki? TQ ..

FOLIC ACID UNTUK LELAKI
5 Balas

blh je lelaki mkn acid folik ni...xsilap sy acid folic ni dpt mningkatkan kesuburan xthu la betul ke x☺️☺️sbb suami sy mkn je acid folic ni

Yup boleh je lelaki makan. Benefit dia tak pasti tapi lebih kepada sihatkan sperm rasanya

2y ago

tqq

ya betul asid folik mmg baik untuk sperma lelaki. mmg lelaki elok nak makan sama

Dedua patut & boleh makan.

yup