Hi mummy ii smua

Sy da berslin 1/3 hritu klu ikutkn date 7/3 ..brslin scre zcer sbb bukaan lambat,sp mummy ii yg czer kli ke 2?bleh share tk?atau ad tk mummy yg amik apidural?bleh share tk?sbb skrg ni sy brpntg da 6hari,luke ok da..tp bdn bise x bleh bwk bncg,klu da bring ssh nk bgun,mngiring pn x bleh,lenguh stu bdn,..bleh tk shre pngalaman mummy yg czer 2x?

1 Balas

sy elektif czer bius separuh bdn (spinal) sblm prosedur. awl2 mmg bdn xsedap..lps 2 minggu gitu baru ok. sy byk bgerak ulang alik hsptl jd luka pun ada yg terbuka sikit2 tp tak teruk.

2mo ago

losyen mustajab warna hijau tu blh je. jgn bg kena tmpt operate saja