air gula

Salam..mommy2 sume..sy hamil 12week5day hari ni sy kne minum air gula..alhamdulillah dpt perisa oren bleh telan..hehehe..ada ke yg xkne minum air gula..

air gula
40 Balas

Baru lepas minum td..yg putih tp rase mcm air kelapa..😂

Kciknya cawan.. saya ank no 2 dua kali kena mnum. Perisa original.

5y ago

Betul masuk tekak je pening ..sedia lah balm urut2 sikit ..😣

Ni kriteria sebab kena minum air gula pada yg xtahu..😊

5y ago

Patut la nurse xckp apa2 psal air gula. Xdak kriteria mcm kat ats. 😅

Elok nyela siap dalam cawan & piring..kk sy cawan polistren aje..🤣

awal juga ya minum . kenapa ye . ? sy weeks 28 baru doc suruh minum

5y ago

Mgkin sbb mak kndung ada kencing manis 2 yg awl kene minum sis ..ank ke 2 hari tu pn perut besar baru minum air gula..

Sy air gula xada warna sy telan habis, lapar sgt 😅😅

Awal mnum air gula..sy dh 13week blom mnum air gula lg

Alhamdulillah . Sy minum air gula takde sangkut pape .

dah minum 2 minggu lepas...nasib baik xmuntah...hihihi

tmpt sy pn oren..ad tmpt wrna hitam ada tmpt putih..