Period belom datang

Salam...maaf sy nk bertanya jika diikutkan tarikh piyed sy awl buln 9,3 atau 4 hb 9,tapi masuk hrini 12hb9 blom dtang piyed,,2hri lepas ade bd ,mse bd kuar drah merah fresh,esok xde kuar..sy try msukkn cotton bud ,tapi cume ade lendir+drh skit2 je..pastu maren n hrini sy gune cotton bud lg msih ade lendir tp xde drah,cume lendir tu wrne brown cair je..sy gune cotton bud sbb dekat panty pn dye xkuar clean je..tu sbb sy msukkn cotton bud..ade spe tau x.?tlong sy ...

1 Balas

puan dh chck upt?? kalau belum..cuba puan chck upt atau pergi klnik jumpa doc pakar sakit puan utk chck jika ada mslh pape mcm cyst atau fibroid atau pregnant .mg dpmudah segalanya ..aamiin

2y ago

pstu dikire bleh solat ke x?kalau ade lendir2 coklat gtu?