pil perancang

hai u alls nk tnya pil perancng ni klu mkn mmg akn kuar drh ke mcm dtg bulan...sbap sy lpas 1 bulan pntang.. sy mkn pil ni,.. ptme kli...pas 2 hari bersih,sy trun drah mcm piyed...siap senggugut cme skit x lh kuat..sbp sblom mkn pil ni nifas sy mcm msih btali...mkn pil ni je 2 ari kering pastu turun drah mcm piyed...ade pgalaman x spe2...sy bru abis pntang beranak operation...

1 Balas

makan pil apa sis ? saya pernah makan noriday period tak datang terus. lepastu makan oralcon period on time