Positif tak?

Hi sepatut nya hari ni period... Kalau macam ni di kira positif tak ya? Cuma sebelum ni ada spotting dalam 3-4 hri sy ingat haid tapi pkai pad bersih je dan bila masuk cotton bud nak cek ada darah ke tak, ada coklat² lagi mcm sisa period. #ingintahu #pleasehelp

Positif tak?
3 Balas

Kemungkinan pregnant tp awal lg. Nnt da lewat seminggu cek lg kalau makin terang. Anyway congrats sis🥰

2y ago

baik terima kasih, insyallah harap ada rezeki😊

macam nampak samar2.. rewpat lg smggu insyaAllah lebih terang

2y ago

okay baik, terima kasih. insyallah amin harap ada rezeki😊

try test waktu pagi

2y ago

aah yg hari ni sy buat wktu pagi tdi sis