Sakit tulang pinggul/pinggang

Salam,maaf bertanya sbb mcm dah ingat2 lupa.normal ke rs sakit tulang pinggul ketika baring terlentang then nk pusing mengiring. Pregnancy br nk masuk 2nd trimester.

18 Balas

sy pn mcm sis sakit pinggul belah kiri , ketika mgiring blah kiri lama² .. sy pusing blah kanan, picit dlm mase 10 minit akn rse lega sikit . 27 weeks skrg .kdg² rse kaki krem jgk .

5mo ago

Sis dh 27w..sy br nk masuk 11w dh start rs sakit tulang pinggul..😅 Tp tgok rwspon mcm ramai je..normal la kot kn..tq sis.semoga d permudahkan urusan bersalin nnt ye