Pegalaman period pregnant

Salam..kat sini siapa ada pengalaman period pastu mengandung atau ada dgr pngalaman dr kwn2? Contoh period awal 2 hari dari jangkaan period selama 3-4hari dtg period..pastu check2 positif n tu jela priod last..dan juga dh slamat melahirkan

2 Balas

my SIL macam ni. dia ingat period rupanya pregnant. most probably darah yang dia ingatkan period tu early pregnancy bleeding. nasib tak ada apa2. sekarang dah masuk 6 bulan alhamdulillah sihat. cuma HB low sikit katanya

kalau awak dah pregnant should be dah tak period. sebab dh berlaku persenyawaan. jumpa doctor utk doctor nilai awak. melainkan doctor sendiri pon xtahu punca bleeding tersebut