pengalaman pregnant dlm bulan puasa

salam...kandungan sy 7bln time bln puasa ni, smlm p check up doc pon ad pesan mnum air 2L sehari...doc pun ok je bile sy bgtau sy xpuasa..sblm tu dkt 2jam sy tunggu giliran sampai pening kepala...abis je check up turun bawah time nk p beli mknn kt bazar perut tibe2 senak n mengeras...kejap2 mengeras smpai sy stop bjalan...msuk je kerete cpt2 mnum air n mkn kuih bru lega perut da xmengeras...bg sy mmg xperlu la puasa kalau pregnant...2jam xmkn mnum pon da rse cmtu...huhu

1 Balas

sy 20w pon mcm tu. pkul 10-11 pgi mula rse x sdp bdn. lps minum air bru lega rse bby gerak

3y ago

haah...bg sy mmg pregnant xperlu puasa...kesian baby...nk mmbesar...tp alhamdulillah doc ckp berat ok 1.5kg time 7bln..xdpt bygkan kalau puasa msti bkurg berat baby...huhu