Suplemen Tambahan Untuk Kesuburan & Kehamilan

Salam..Ibu2 yg hamil dan yg try nak hamil.....korang suami isteri amalkan suplemen apa untuk kesuburan dan kehamilan...?? selain amalkan folik asid...?? Boleh kongsi tak? 2 kali pregnant 2 kali keguguran... #ingintahu #bantusharing

3 Balas

saya pun sama keguguran 2 kali,, and sekarag Alhamdulillah lekat..sis amalkan makanan sunnah mcm delima dengan madu..and bykkan doa 🥰 Sy doakan moga sis ada rezeki

3y ago

Tq ye...Doakan sya pun pregnant smula dan Janin membesar dgn sihat...Aamiin...