Suplemen Tambahan Untuk Kesuburan & Kehamilan

Salam..Ibu2 yg hamil dan yg try nak hamil.....korang suami isteri amalkan suplemen apa untuk kesuburan dan kehamilan...?? selain amalkan folik asid...?? Boleh kongsi tak? 2 kali pregnant 2 kali keguguran... #ingintahu #bantusharing

3 Balas

saya pun sama keguguran 2 kali,, and sekarag Alhamdulillah lekat..sis amalkan makanan sunnah mcm delima dengan madu..and bykkan doa 🥰 Sy doakan moga sis ada rezeki

3y ago

Tq ye...Doakan sya pun pregnant smula dan Janin membesar dgn sihat...Aamiin...

sy amalkan folic acid je sis dgn rehat yg ckup pastikan suami pn dpt rehat yg ckup utk kualiti benih die sis n jgn stress2 insya Allah ade tu nanti🙂

3y ago

Tq ye..ye skrng ne tgh amalkan folic je...suami isteri amalkan..smoga ad rezeki akan dtg...Aamiin

f