Bingung je..

Hii mommy nak tny normal ke dah dua bln x dtg period pertama selepas brsalin selepas drh nifas..rasa mcm lama plak..sy baru lepas Abis pantang ujung bln dua tu hri..

2 Balas

Dh bpe hr tu sis?sy pn dtg period mse hari ke 62..normal klau kite bg bby mnyusu bdn..dy akn effect hormon tu yg jd lmbt ckit period..

1mo ago

sis mnyusu bdan x?lau mnyusu bdan akn kcau hormon jgk n akn lmbt period..cm sy dh xnyusu bdan..bg full fm dh skng sbb susu drop..bby lak kuat nyusu..tp mmg ada org akn lmbt period lps brsalin..ada tu dkt stahun xperiod..

Hormon masih tak stabil tu.