berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

Sy pn bli mcmni.. Xdela kck sgt pn.. Just nice. Lgpn kt hosp nt kkdg pihak hosp xguna pn diaorg guna yg hosp pnya je.. Msa nk blk Bru guna sndr pnya... Lgpn InshaAllah bedung tu bole guna sis. Mgkn Kwan sis tu xthu measurements size yg sbnr. No worries ya

4y ago

waa..tme ksh ye sudi reply Komen sy...tu la..lega ati bile bedung jnis ni blh dgunkan..kwn sy tu jnis yg berclass sikit..jd anak2 die smua die belikan yg mahal2 n jenama..bile kite ni yg guna biasa3 cap shopee...ad je tk kene...smua die suruh sy beli bru..dgr ckp die..blh jd mati pupus kite..awk bduit..kite ni kurang sikit...jd baik beli yg berbaloi...jnji smpurna utk anak2 dh la.