Jenama low hazard & no chemical

Salam..blh x suggest jenama yg low hazard utk bby new born?

2 Balas

Barang apa tu mommy? Diapers? Toiletries? Toys? Clothes? Ada banyak barang baby ni.

2w ago

Kalau takut, tak payah guna apa2 pun sis. Anak saya tak guna sabun pun sebab bukan dia berpeluh macam orang menyangkul, bak kata mak saya lah. Bila naik 6 bulan baru start guna sabun sikit-sikit, tu pun yang mild je sebab anak saya ada eczema.

Jenama barang apa sis?

2w ago

Too random la sis😅 I would suggest you masuk Mothercare, Babyshop or Happikiddo. I selalu pergi sini