PAMPERS JENAMA APA YG SESUAI UNTUK KULIT SENSITIVE

Salam sejahtera semua, god father ada soalan.. Pampers apa yang sesuai untuk kulit sensitive(New born) Currently guna GENKI. Tetapi kebelakangan ini kerap ruam di bahagian V bby.

7 Balas

baby sy pun sensitive skin since newborn. so i dah stop semua wet tissue and guna air jernih spray dgn kapas muka nk bersihkan baby masa cleaning. pastu pampers blh try mamypoko warna biru (extra dry), lembut and betul² absorbent. pampers kena tukar every 4hrs cmtu. and utk baby sy, sbb dia x sesuai utk guna semua jenis krim diapers rash, kita letak thin layer baby powder carrie junior je. smpai skrg alhamulillah same routine and rashes dia x pernah dtng balik 😊🙏 harap membantu.

if baby kulit sensitive kerapkan tukar pampers tuan. jgn smpai 3 4 jam baru nak tukar. n cuci spry guna air . try dlm sminggu tukar rutin ni.

drypers wee wee dry. so far anak2 sye smue pakai xpenah lg kne ruam.

Try drypers touch tape punya..beli dkt shoppe murah..

Offspring, hoppi, iconic sgt2 best lembut je

mamypoko. dia lembutt

Applecrumby 😊