nak buat mcm mana?

Salam..ank sy br nak msuk 3 bln tapi kuar bintik2 kecik kt belakang, depan badan dan muka..nak buat mcm mana ya? Ade spe2 bleh bg tau cara nak treat dia..

nak buat mcm mana?
2 Balas

Cuba google jenis ruam . Kalau ni one of ruam boleh try baby cream brand joielle . Tapi kalau bukan ruam pun boleh je guna cream tu sebab cream tu memang untuk kulit sensitif

5y ago

Google dh byk google tp tak ade yg tepat..huhuhu 😅

Wassalam. Sis boleh cuba dapatkan nasihat doktor, untuk kenal pasti kenapa. Tapi saya pernah guna Bepanthene untuk rawat mild rashes pada baby.

5y ago

Ok tq..tapi baby tak ade meragam or garu2..so sy pun tak tau sama ada dia gatal or tak