mengandung kali ke 3,lepas gugur dan cuci

salam..ada x sesiapa ibu kat sini yg pernah gugur sekali,dan cuci sekali,selang dlm 3 bln lepas cuci pregnant balik..boleh kongsi x

2 Balas

Sy gugur bulan oktober hari tu, pregnant luar rahim 6weeks ..then alhamdulillah, xsampai 3 bulan dah pregnant semula..10 weeks dah ☺️

4y ago

sis,sy br operation ektopik jugak sbulan lpas.sis pantang bersama berapa lama lpas gugur tu sblom pregnant blk?

Sy la tu...tahun nie..xsangka rezeki...skg sy dh 30 weeks...

3y ago

sy gugur sis utk kali ketiga masa bulan 12 tahun lepas...masa sy post kandungan sy da 6 minggu..skang ni sy x pregnnat lg sbb takut...tp sy fk jugak sampai bila nak takut...sis amalkan apa eh yg bole lekat...seronok tgok org mengandung tp diri ni x mampu😔