Salam semua. Sy nk tny. Adek sy bru gugur smlm. kndungn dia dh msok 3 bln. Smlm dia p hsptl doktor cuci .

Boleh ke lps gugur mkn folid acid terus?#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

pelik soalan kamu ni, digugur kn sebb kandungan tk jadi or mengandung luar rahim? sebabnya nk makan folic acid untk mengandung lgi?. baik rehatkan dulu rahim tu dlam 3 bulan baru merancang. bahaya keguguran atau digugur kn ketika usia suda me mencecah 3 bulan. dlm sebulan semua dh okey baru la sambung makan. rahim perlu masa untk sembuh.

Maaf Bkn digugurkn. Salah ayat smlm . Sudh di edit. Tk de siapa pun nk gugur kn anak dia sendiri ya.