Anak susah tido & suka tantrum

Nk tya ank sulung sy umur 1 tahun 3 bulan..Lately dia suka menjerit & tantrum especially bila nk tido..ank kedua sy bru sebulan lebih alhamdulillah jenis yg easy going..kakaknye plak pening dgn perangainya..bila xdpt sesuatu menjerit + menangis..paling mencabar bila nk tido mlm..pdhal da mengantuk tp taknak tido then tantrum..so nk tya mcm mna nk kurangkn tantrum ank sy especially bila dia nak tido..#seriusnanya #firstmom #bantusharing

1 Balas

Kemungkinan besar sleep regression due to overtired. Kena semak semula sleep routine dan aktiviti seharian anak.