pertama kali

Salam...ada tak yg buat UPT...Tapi negatif..sedangkan pernah 3 hari x lalu nk mkn...bila dh berselera nk mkn...semua nk mkn...tp cepat letih...selsema dan demam..bila check dgn doc, katanya udara kotor...sbb tu selsema..bkn sbb mungkin sy mengandung...last period 19/6..

1 Balas

Wsalam. Buat upt memang akan dapat sama ada positif or negatif. So memang ada la. Hilang selera makan bukan bermakna pregnant. Period teratur ke selama ni? Kalau nak kepastian, sis boleh pergi klinik dan mintak doktor scan.