Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

enjoy je sis..xyh nak stress..sy pun cm sis priod xtratur.. inshaa Allah ada rzki sis ..sy 3thun mnggu ada rzki bby.. alhamdulillah skrg da 36week..sis jgn stress..just enjoy je..

lps kawin mmg ade org akn ada mslh hormon. period lari sikit. boleh pg klinik. nnti doc akan suruh buat scan and bg ubt turun darah kalau perlu.

saye 5 tahun baru allah berikan rezeki anak... ade org 16 tahun kawen masih belum ade rezeki. sabar dan redha, insha'Allah allah permudah.

sabar sis , sy hampir setahun kawin baru ade rezeki pregnant , period sy ok je teratur . Insyaallah sampai masa nnti ade rezeki utk sis

perubahan hormon lepas kahwin. . cukup tak komen tu? nak hurai panjang2 satg org kata kita ni kecam pulak 😂

Salam. Mungkin faktor hormone. Menyebabkan period tak teratur. Sebaiknya check dengan doc apa penyebabnya

6bulan awal lg awak hihi.. Enjoy je dlu dgn pasangan Jangan stress2. InsyaAllah ada nty tu rezeki.

sis perlu masa jga ikut kesuburan masing2 ada yg awal ada yg lambt tu sis 🥰....

mungkin hormon kot sis..lepas kahwin kdg hormon jadi tak teratur.

jgn fikirkan sangt pasal anak..