turun darah

Salam.. Tumpang tnye kandungan sy dh msuk 38 minggu.. Dan bru ni sy bru jer keluar wad.. Sbb mse msuk wad tuu doc ckp jln sy dh bukak 1.5cm-2cm.. Tp bile kena tahan wad slame 3 hari jln still xbukak.. Ttp same.. So doc suh discharge.. Bile blik umah.. Ada lendir coklat ii dkt spender.. Lps tuu rse cm senggugut.. Tp xsakit sgt laa.. Tuu tnda ii nk bersalin ke or ad mslh lain

1 Balas

Baek ke hospital semula. Kalo tgk bukaan still sama. Cuba time kt ward bnyk kn jln. Naek trun tgga, tgk cara pernafasan bg cptkn bukaan.