post natal depression

pernah tak anyone ada post natal depression atau meroyan atau nama lain kemurungan smpai anak umur 5 bulan ? what would you do ?

1 Balas

Ada yg sampai anak besar pon meroyan lagi. Seek help. Nurse kt kk leh bantu. Nk dpt kn group support kt spital pn bole. Klau segan, kenal pasti punca yg buat awk stress. If suami x bantu, confront him. Bincang drpd pendam. If pendam, mkn diri nti

5y ago

how about husb yg tk fhm ... and how to tell nurse .. i mean how to start