13DPO UPT NEGATIVE

Salam ttcian. Harini 13dpo check upt negative, masih ada peluang tak positive dlm mnggu depan? Esok sptutnya due date period sye.. symtom stakat ni breast rse berat n cramping kt bwah perut.

3 Balas

Klau cycle sis irregular. In sha Allah ada rezeki. Sbb ad org check dpo14 dh positive. Ad yg detect lmbt drpd tu sbb persenyawaan lambat.

2y ago

Sy sblum ni period irregular. Sejak ggur bln10 thun lpas dah 3cycle on time plak

takleh nak janji peluang tu.. just doa bebyk semoga rezeki awak.. nanti DPO15 repeat semula.. semoga rezeki awak & suami awak..

Dpo13 kalau negatif chance tu dah rendah unyuk pregnant sis