Doakan saya

Salam.. tolong doakan saya ya.. harini warded jalan da buka 3cm.. tp kene masuk air n ubat sbb tk tahan sakit contractions.. doktor suruh rest esok baru tngk jalan bape cm.. doakn saya ya semua supaya jalan buka cepat n mudah semuanya.. semoga Allah mudahkn n balikkan semula doa mommy2 semua.. saya doakn yg tgh tnggu hari n warded semoga dipermudhkn urusan mommy2 juga.. ❤️

Doakan saya
194 Balas

InsyaAllah. Semoga Allah permudahkan dan ringankan urusan bersalin puan. Semoga semuanya baik2. Aamiin..