Doakan saya

Salam.. tolong doakan saya ya.. harini warded jalan da buka 3cm.. tp kene masuk air n ubat sbb tk tahan sakit contractions.. doktor suruh rest esok baru tngk jalan bape cm.. doakn saya ya semua supaya jalan buka cepat n mudah semuanya.. semoga Allah mudahkn n balikkan semula doa mommy2 semua.. saya doakn yg tgh tnggu hari n warded semoga dipermudhkn urusan mommy2 juga.. ❤️

Doakan saya
194 Balas

warded hospital mana tu? goodluck ye,teruskan berzikir, walau awak sakit cam mana jangan lupa zikir 😇

Semoga di permudahkan semua sis.. Kalau xtahan contraction, bukan kita boleh request epidural ke?

Semoga dipermudahkan urusan sis, sy 30.6 masuk hospital serah diri InshaAllah 🤲😘❤️

Ya Allah permudahkanlah urusan hamba mu ini . Semoga beliau Selamat bersalin dan Baby juga selamat

4y ago

Aminn aminn 🤲🏻.. tq sis atas doanya

Moga Allah beri kekuatan, ketenangan dan keselamatan utk ibu dan baby 🤗

Semoga dipermudahkan dan llancar bersalin. ibu dan baby selamat.. amin ya rabbal alamin.

Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan Mommy. You can do this 💪🏻 InsyaAllah ❤️

semoga dipermudahkn segalanya urusan Puan oleh Allah SWT🤲🏻 Aamiin2

Semoga sis dgn baby sihat... Dan semoga semuanya berjln lancar.. Amin☺️☺️

.semoga di permudah masa nak bersalin semoga ibu dan anak selamat dan sihat...amin

4y ago

Aminn tq sis.