Obses pada suami dari awal kehamilan

Salam. Tergerak hati nk tny pandangan n pengalaman ibu2 kt sini. Ade tak yg same pengalaman mcm saya. Selalu kite dgr bile mengandung si isteri tak bole tahan bau badan suami, menyampah tgk suami....dan seumpamanya. Tapi saya lain pulak. Saya mengandung 2 bulan lps nikah. Mmg dari awal mengandung sy mcm obses kt suami sndri hihihi. Rase geram tgk die comel sgt😆 Suka btol tenung belek muka time die tdo. Kdg rase over plak. Trfikir kalau anak nnt kuar ikot muka die mmg patut la pon sbb ibunye obses sgt ngn si ayahnya 😆

28 Balas

waalaikumsalam..sama macam saya masa pregnant ank no3..last anak muka suami.yg abgnya muka saya..adik boy ikut muka papa dia sebab mamanya suka sgt tenung muka papa masa pregnantkan adik. ramai kata copy paste papa.😁😁

2y ago

mgkin ank saya nnt pon muka ayah la tu 😂