Nurse dtg rumah

Salam, td masa sy tengah mkn pg, ada 2 org nurse dtg rumah.. Cari adik sy.. Adik sy perempuan dan belum berkahwin. . Dan buat pengetahuan, nurse yg dtg tu dr klinik ibu dan anak.. Saya tahu sbb sy selalu check up kt KK yg dekat dgn rumah dan sy cam wajah nurse yg dtg rumah sy td.. Masalahnya, adik sy taknak cerita kenape nurse tu dtg rumah.. Dan klu sy x salah pandang, nurse tu ada memegang buku merah yg standard ibu hamil ada tu.. Apakah maksud kehadiran nurse ni.. Sbb selama sy hamil 3 bulan skrg, tiada pulak nurse dtg rumah melainkan sy yg pergi check up KK tersebut.. Mohon bantuan pd yg pernah mengalami dan klu ada nurse kt sini lg elok utk memberikan jwpn anda.. Terima kasih byk..

42 Balas

sya stiap kli mgandung mmg ada skali nurse akan dtg kt rmah buat lawatan rmah..

sye preg nurse ad buat rawatan untuk sy dkt umh untuk cek perut 🥰

skung nurse mang ada buat lwtn ke rumh..nk tgk kbrshn kslmtn ibu yg hmil...

Nurse mmg ada dtg umah masa kandungan 11 ke 12 minggu...

5y ago

Ye betol.. Sy haritu dlm kandungan 12 minggu

Adek sis mengandung ke ? Patutnye nurse cari ibu mengandung

Tu maknanye adik awk pregnant & dia dh bukak buku dkt kk

Kita pnh x dtg cek..misi cri smpai umah 🤭🤭

Saya dah 8 bulan tapi nurse tak pernah dtg pn

Skrg nurse mmg akan dtg ke ruma wpn blm bersalin

5y ago

Adik sis pregnant kot. Better sis tnya adik sis.

lebih elok awak slow talk pada adik awak.

5y ago

Sis cakap dgn dia apa pun berlaku siapa pun yg lakukan..sy boleh terima,..bilang