Minum susu

Salam, tak apa ke kalau mengandung tak minum susu langsung sebab mmg tak suka minum susu. Ni first pregnancy, terima kasih

16 Balas

Awak, kena minum susu tau. Sbb sy masa first trimester tak minum susu. Now baby IUGR - Kecil dari usia dia 🥺 Sian baby

4y ago

Ye same cam sy. Sy x minum susu dari kecik. X suka. Skrg pregnant dh 8 bulan lebih. Kena refer ke hospital Sbb baby IUGR. Minggu depan doc nk scan kalau kecik jgk, kena deliver awal